Volledig scherm
Stockfoto overval. © Thinkstock

Minderjarige jongen uit Boxtel aangehouden voor afpersing in Vught

VUGHT - De politie heeft begin deze week een tweede verdachte aan kunnen houden die betrokken zou zijn geweest bij een afpersing in Vught. Het gaat om een minderjarige jongen uit Boxtel, meldt een wijkagent.

Zondagmiddag werd een minderjarige door twee leeftijdsgenoten bedreigd in de Glorieuxlaan in Vught. Er werd geld geëist. Zou het slachtoffer dat niet geven, dan zou er geweld gebruikt worden. 

Eén van de twee afpersers werd zondag aangehouden. De tweede verdachte, een minderjarige jongen uit Boxtel, kon met dank aan getuigen later worden opgepakt. Dat gebeurde begin deze week. 

  1. Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakt drie bermbranden, maar brandweerwagen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’
    VIDEO

    Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroor­zaakt drie bermbran­den, maar brandweer­wa­gen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’

    HELVOIRT/TILBURG - Enorme pech zaterdagmiddag voor de brandweer. De stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakte drie bermbranden, waarvoor de brandweer moest uitrukken. Maar het lukte niet om de brand bij de Brabantsehoek in Helvoirt te blussen. ,,Het pad werd zo smal, dat onze wagen in de sloot gleed”, zegt een woordvoerder van de brandweer.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch