Ward Termeer op de loopbrug naar het Paleiskwartier in Den Bosch. Bovenin het rechtse van de twee identieke gebouwen links op de foto komt het hoofdkantoor van zijn Termeer Groep.
Volledig scherm
PREMIUM
Ward Termeer op de loopbrug naar het Paleiskwartier in Den Bosch. Bovenin het rechtse van de twee identieke gebouwen links op de foto komt het hoofdkantoor van zijn Termeer Groep. © Roel van der Aa

Modegroep Termeer verplaatst hoofdkantoor van Tilburg naar Den Bosch: ‘Liever niet, maar er is geen twijfel’

TILBURG - ,,Het is gewoon een harde, zakelijke keuze.” Mode- en lifestylegroep Termeer verplaatst haar hoofdkantoor naar Den Bosch. Het bedrijf achter de schoenmerken Sacha en Manfield én achter Sissy-Boy zet daarmee een punt achter een geschiedenis van 113 jaar met Tilburg als hoofdvestiging. 

  1. Jeannette nodigt mensen die alleen zijn uit om aan te schuiven met kerst
    PREMIUM
    Komt voor Elkaar

    Jeannette nodigt mensen die alleen zijn uit om aan te schuiven met kerst

    VUGHT - De voorpret, de ontroering en het gevoel om ergens welkom te zijn. Dat is waar Jeannette Saatrube uit Vught het voornamelijk voor doet: De Engelentafel. Mensen een plekje aan de kersttafel geven zodat ze niet alleen hoeven te zijn. Saatrube vindt het fijn dat ze mensen kan helpen die het nodig hebben. Ze heeft al velen geïnspireerd haar voorbeeld te volgen en hoopt dat er nog meer zullen volgen. Met het project ‘Komt voor elkaar’ wil het BD mensen de kans bieden om met soortgelijke ideeën te komen. Hulp vragen en krijgen, op elk denkbaar gebied.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch