Volledig scherm
Zwaar ongeluk in Den Bosch © Bart Meesters Meesters Multi Media

Mysterie na zwaar ongeluk: bestuurder spoorloos nadat auto over de kop slaat in Den Bosch

DEN BOSCH - Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag op de Larenweg in Den Bosch over de kop geslagen. De bestuurder was in geen velden of wegen te bekennen. Het is niet duidelijk of hij gewond is geraakt.

De politie en ambulancedienst moesten rond vijf voor half een in actie komen na een melding van een ongeval. Bij aankomst troffen de hulpdiensten een auto aan die op zijn kop in het midden van de weg lag.

Bomen geschampt

Aan de sporen was te zien dat de auto uit de bocht is gevlogen, een aantal bomen had geschampt, vervolgens een ijzeren constructie rond een brandput uit de grond had gereden en vervolgens op zijn kop terecht was gekomen. De auto was dusdanig beschadigd dat deze meteen total loss werd verklaard.

Na het ongeval lag de weg bezaaid met onderdelen van de auto. Ook troffen agenten een sleutelbos en een telefoon aan op het wegdek. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.

Kenteken

Waarom de bestuurder er na het ongeval vandoor is gegaan, is niet bekend. Aan de hand van het kenteken zal het voor de politie niet moeilijk zijn om de eigenaar op te sporen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch