Francis Gremmen komt leerling Britt van der Aa van de school voor praktijkonderwijs De Rijzert thuis vertellen dat ze geslaagd is.
Volledig scherm
Francis Gremmen komt leerling Britt van der Aa van de school voor praktijkonderwijs De Rijzert thuis vertellen dat ze geslaagd is. © Jan Zandee

Niet alleen Britt (17) is apetrots op haar allereerste diploma, ook de school voor praktijkonderwijs De Rijzert: ‘Deze leerlingen horen er nu echt bij’

ROSMALEN - Vijf jaar keihard werken en dan toch geen diploma krijgen. Omdat jouw vorm van onderwijs geen diploma’s kent. Tót dit schooljaar. Hoe blij was niet alleen Britt van der Aa met haar diploma, maar ook de mensen van de school voor praktijkonderwijs De Rijzert die alle geslaagden thuis afgingen.

  1. Na 14 jaar discussie kan ‘parel’ van een nieuw Theater aan de Parade door
    PREMIUM

    Na 14 jaar discussie kan ‘parel’ van een nieuw Theater aan de Parade door

    DEN BOSCH - De belangrijkste stap voor een nieuw Theater aan de Parade wordt genomen. De Bossche politiek steunt de plannen om na 14 jaar discussie akkoord te gaan met de sloop en bouw door het nieuwe bestemmingsplan goed te keuren. De meeste partijen accepteren de kleine wijzigingen in het plan, De Bossche Groenen en Gewoon ge-DREVEN vinden dat daarmee wethouder Huib van Olden wordt nagesproken. ,,U speelt met vuur, tegenstanders hebben nu de ruimte om bezwaar te maken’’, waarschuwde Sjef van Creij van Gewoon ge-DREVEN.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch