De Dieze tussen Tramkade en een deel van Orthenpoort-Zuid. Daar moet het waterplein als een eiland komen, dat gaat ten koste van het gezondheidscentrum, hier op de foto.
Volledig scherm
PREMIUM
De Dieze tussen Tramkade en een deel van Orthenpoort-Zuid. Daar moet het waterplein als een eiland komen, dat gaat ten koste van het gezondheidscentrum, hier op de foto. © copyright Marc Bolsius

‘Nieuw’ gezondheidscentrum moet wijken voor Bossche Stadsdelta: ‘We zijn pas net begonnen’

DEN BOSCH - Zit je net met jouw eigen bedrijf goed en wel in een pand, dreig je er alweer uit te moeten. Door de plannen met de Bossche Stadsdelta dreigt het gezondheidscentrum aan het Werfpad te gaan verdwijnen. Ondernemers in het pand balen er flink van.

 1. ‘Diezebrug hoeft nu niet afgebroken te worden’, VVD schiet Bossche Stadsdelta lek
  PREMIUM

  ‘Diezebrug hoeft nu niet afgebroken te worden’, VVD schiet Bossche Stadsdelta lek

  DEN BOSCH - De VVD in Den Bosch slaat flinke gaten in het ambitieuze plan met de Stadsdelta tussen de Kop van ’t Zand en Orthenpoort-Zuid. ,,De Boschdijkstraat moet open blijven, wij willen geen woontoren op het terrein van de Verkadefabriek, het cultuurplein moet aan de zuidkant komen, waar de Gamma zit moet een woontoren komen en het afbreken van de huidige Diezebrug hoeft voor ons op dit moment ook niet’’, liet Hanneke Welten maar weinig heel van de uitgangspunten die er leven.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Black Friday: 'goede dealtjes' of onnodig kopen?
  Play

  Black Friday: 'goede dealtjes' of onnodig kopen?

 2. Deze 'covidlampen' moeten PSV gaan beschermen tegen coronabesmettingen
  Play

  Deze 'covidlam­pen' moeten PSV gaan beschermen tegen coronabe­smet­tin­gen