Volledig scherm
PREMIUM
Nikki Gorman en Rick van Santen starten in september een horecabedrijf in het pand waar restaurant Kakama was gevestigd. Op de achtergrond een eeuwenoude bakstenen muur. © Mac Brink/BD

Nieuw horecabedrijf in Bossche Kruisstraat: ‘Streetfood zoals in Amerika, Azië en Mexico’

DEN BOSCH - In het pand aan de Bossche Kruisstraat 31 is sinds kort een flinke verbouwing aan de gang. ,,Bouwvakkers zijn de originele bakstenen muren uit 1300 tegen gekomen. Daar zijn we natuurlijk zuinig op’’, zegt Rick van Santen de nieuwe mede-eigenaar van het horecabedrijf dat zich gaat vestigen tegenover café Reinders.

‘Wat zat hier ook al weer?’ is boven de ingang van het pand geschreven. Kleine kijkgaten in de dichtgeplakte ramen geven nauwelijks houvast. Voor wie het niet (meer) weet: in het pand exploiteerde Kam Kuen Ma jarenlang Indonesisch restaurant Kakama. Hij verkocht de zaak onlangs aan Nikki Gorman (voormalig bedrijfsleidster van het Bossche restaurant Zoetelief) en Van Santen die onder meer werkzaam was bij het Bossche café M’n Tante.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch