Lang niet iedere werkzoekende kan zelf de weg vinden op de vele websites en tussen de regels van de arbeikdsvoorziening.
Volledig scherm
PREMIUM
Lang niet iedere werkzoekende kan zelf de weg vinden op de vele websites en tussen de regels van de arbeikdsvoorziening. © Bart Maat ANP

Nieuw platform Wijzer in je Werk: nadenken over toekomst van je werk is áltijd verstandig

DEN BOSCH - Als je je baan verliest dan kun je vaak niet anders: nadenken over wat je nu wil. Maar ook voor wie een baan heeft, misschien iets anders ambieert of onzeker is vanwege corona, is nadenken over de toekomst van je werk verstandig. In Noordoost Brabant kan een nieuw platform helpen: Wijzer in je werk.

  1. Nieuwe expositie in Museum Slager roept diverse sentimenten op

    Nieuwe expositie in Museum Slager roept diverse sentimen­ten op

    DEN BOSCH - Stap in de wereld van de familie Slager. Zo heet de nieuwe expositie in Museum Slager, geopend door bisschop Gerard de Korte, die duurt tot en met 10 januari. Bekende en onbekende werken van acht kunstzinnige familieleden, verdeeld over drie generaties, zijn samengebracht. Wat geven de veelal intieme kunstwerken prijs aan de bezoeker? De een kijkt watertandend naar zijn droomhuis, de ander ziet een stukje van zichzelf terug. En weer een ander wordt op afstand met een ver familielid geconfronteerd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch