Volledig scherm
PREMIUM
De entertainmenthal die in de bestaande hal 5 van de Brabanthallen moet komen. © Libéma

Nieuw podium in Brabanthallen: ‘Festivals en shows die je ook kunt verwachten op Broadway’

DEN BOSCH - De Brabanthallen zijn aan de buitenkant nauwelijks veranderd. Maar hal 5 naast 1931 Congrescentrum aan de Vlijmenseweg heeft inmiddels een ander aanzien. Daar wordt gewerkt aan een zogenaamde black box waardoor er extra ruimte is voor onder meer (internationale) popconcerten, grote voorstellingen en congressen met plaats voor maximaal 3100 zitplaatsen of maximaal 6000 staanplaatsen.

Jeroen Dona, directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West bij Libéma, zei begin dit jaar in het Brabants Dagblad dat er vergevorderde contacten zijn met twee grote internationale artiesten die gaan optreden in de nieuwe hal. ,,Daar zijn nog enkele grote namen bij gekomen’’, zegt Dona nu.

  1. FC Den Bosch over stilleggen wedstrijd: ’Tegenstander met regelmaat getrakteerd op kraaienconcert’
    PREMIUM

    FC Den Bosch over stilleggen wedstrijd: ’Tegenstan­der met regelmaat getrak­teerd op kraaiencon­cert’

    DEN BOSCH - Het is onduidelijk of het gaat om dezelfde mannen. Zeker is dat supporters van FC Den Bosch tijdens de intocht van Sinterklaas met leuzen en een spandoek pleitten voor Zwarte Piet. En het staat vast dat aanhangers van FC Den Bosch er enkele uren later (met spandoek) in het stadion voor zorgden dat de scheidsrechter de wedstrijd tegen Excelsior een poosje staakte.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch