Het ontwerp van de nieuwbouw van WeenerXL aan de Oude Vlijmenseweg in Den Bosch. De bouw moet nog dit jaar beginnen en eind 2021 klaar zijn. Rechts de bezoekersparkeerpaatsen, links achterin het parkeerterrein voor personeel.
Volledig scherm
Het ontwerp van de nieuwbouw van WeenerXL aan de Oude Vlijmenseweg in Den Bosch. De bouw moet nog dit jaar beginnen en eind 2021 klaar zijn. Rechts de bezoekersparkeerpaatsen, links achterin het parkeerterrein voor personeel. © Gemeente Den BOsch

Nieuwbouw WeenerXL ondanks corona op koers, na vakantie begin bouw duurzaam complex

DEN BOSCH - De  bouw van het nieuwe WeenerXL aan de Oude Vlijmenseweg in Den Bosch kan ondanks de coronacrisis na de zomer beginnen. Het ontwerp is inmiddels klaar én de bouw blijft volgens de gemeente binnen de afgesproken 37,3 miljoen euro.

 1. FC Den Bosch supporters op de bres voor de stad, overwegend rustige avond in Oost-Brabant
  PREMIUM
  video

  FC Den Bosch supporters op de bres voor de stad, overwegend rustige avond in Oost-Bra­bant

  DEN BOSCH - Ruim dertig supporters van FC Den Bosch staan dinsdagavond rond 19.00 uur op de uitkijk bij de Bartenbrug. Ze wachten daar eventuele relschoppers op die het centrum van Den Bosch mogelijk weer willen verbouwen. De fans van de FC zouden zich hebben verspreid. Er staan volgens de FC ook supporters bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, het centrum van Rosmalen en in Empel/De Maaspoort. Na 21.00 bleek het eventuele relschoppers genoeg te hebben afgeschrikt. Het bleef rustig in de stad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misverstand dat we niet geholpen willen worden'
  Play

  Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misver­stand dat we niet geholpen willen worden'

 2. Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik
  Play

  Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik