Volledig scherm
Inzet politie na wedstrijd FC Den Bosch - Go Ahead Eagles © Bart Meesters / Meesters Multi Media

Nieuwe foto's en verdachten rellen na wedstrijd FC Den Bosch - Go Ahead Eagles

DEN BOSCH - De politie heeft op de ‘eigen’ website nieuwe foto's geplaatst om mannen te achterhalen die op 22 mei betrokken zouden zijn geweest bij rellen na de wedstrijd FC Den Bosch - Go Ahead Eagles. In overleg met de officier van justitie heeft de politie de afgelopen weken foto's geplaatst van twaalf personen (onherkenbaar gemaakte gezichten) die een rol zouden hebben gespeeld bij de rellen. Tien personen hebben zich persoonlijk of via hun advocaat bij de politie gemeld. Nu heeft de politie twee nieuwe foto's geplaatst in de hoop dat dit tweetal zich ook meldt. 

,,We denken dat ze beter herkenbaar zijn dan op de vorige foto’s’’, aldus de politie.

Volgens de politie kwamen in de loop van het onderzoek nog twee nieuwe verdachten in beeld. Ook van hen zijn de foto's op de site geplaatst met de vraag wie de mannen zijn die betrokken zouden zijn bij ‘ernstige geweldpleging’ na de wedstrijd. 

Herkenbare afbeeldingen

Alle verdachten staan op dit moment onherkenbaar in beeld. ,,We geven hen een nieuwe kans om zichzelf te melden bij ons. Als dat vanaf 2 augustus 2019 niet binnen een week is gebeurd,  dan zullen we alsnog overgaan tot het plaatsen van volledig herkenbare afbeeldingen.’’

De politie doet ook een beroep op eventuele getuigen die misschien één of meerdere verdachten herkennen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch