Omleidingsbord 2 leidt in de Beurdsestraat naar de Verwersstraat. Auto's mogen deze richting juist niet volgen, fietsers wel. De fout is inmiddels hersteld.
Volledig scherm
Omleidingsbord 2 leidt in de Beurdsestraat naar de Verwersstraat. Auto's mogen deze richting juist niet volgen, fietsers wel. De fout is inmiddels hersteld. © Marc Brink/BD

Nog steeds fouten gemaakt bij omleiding Zuidwal in Den Bosch

DEN BOSCH - Fouten of misleidende situaties. Daarvan was niet alleen maandag sprake tijdens het begin van omleidingen door werkzaamheden bij de Bossche Zuidwal. In de Beurdsestraat heeft de gemeente donderdag fouten hersteld.  

  1. Brabantse pagina's voor kamerverhuur breken met ‘discriminerend’ Dutch only: ‘Pure xenofobie’
    PREMIUM

    Brabantse pagina's voor kamerver­huur breken met ‘discrimi­ne­rend’ Dutch only: ‘Pure xenofobie’

    TILBURG - Kamers zat, maar ‘No internationals’ of ‘Dutch only’. Het is al jaren een doorn in het oog van buitenlandse studenten die een onderkomen zoeken in Nederland. Facebook staat vol beschikbare woonruimten, maar veel studenten willen geen buitenlandse huisgenoten. Een beheerder van pagina's in onder meer Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda breekt hier nu mee en verwijdert sinds deze week aanbieders die deze ‘discriminerende’ eisen stellen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch