Volledig scherm
PREMIUM
. © BD

Nooit moe van haar dochter, wél van die gekmakende bureaucratie

Het was op een donderdagavond in juli dat ze ontdekte dat artsen altijd met een privénummer bellen. Sindsdien neemt Peggie van Roij uit Middelrode steevast de telefoon op als er iemand belt zónder nummerherkenning. Want de dokter heeft geen goed nieuws: het kindje in haar buik is niet gezond.

Faya wordt geboren, een prachtig meisje met knalbruine ogen. Ze heeft een zeldzame chromosoomafwijking en is ernstig verstandelijk gehandicapt.

  1. Initiatiefnemer gestaakte automeeting Den Bosch vindt besluit politie onredelijk: ‘Volgende maand hopelijk wel vergunning’

    Initiatief­ne­mer gestaakte automee­ting Den Bosch vindt besluit politie onredelijk: ‘Volgende maand hopelijk wel vergunning’

    DEN BOSCH - ,,Ik had dan geen vergunning, maar wij deden niks verkeerd.” Initiatiefnemer Virgill van der Burgt van de gestaakte automeeting in Den Bosch noemt de vroegtijdige beëindiging door de politie van zaterdagavond ‘onredelijk’. Na een ongeluk in Son tijdens een automeeting daar, voegde deze groep van honderden autoliefhebbers zich bij de meeting in Den Bosch, waarop de politie besloot het stop te zetten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch