Hoepelman Kappers in Vught is eindelijk weer open maar moet alle zeilen bij zetten omdat personeel corona heeft of in quarantaine zit.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoepelman Kappers in Vught is eindelijk weer open maar moet alle zeilen bij zetten omdat personeel corona heeft of in quarantaine zit. © Roel van der Aa

Nu mogen de kapperszaken open en moeten ze klanten afbellen omdat het personeel ziek is

VUGHT - Verven, knippen, scheren. Eindelijk mogen we weer naar de kapper maar nu zijn de kapsters ziek of zitten in quarantaine. Kapperszaken in de regio moeten álle zeilen bijzetten om te voorkomen dat ze klanten moeten afbellen. Maar dat lukt niet altijd.

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Herdenking coronaslachtoffers krijgt nauwelijks aandacht tijdens ‘versnipperde’ mis
  PREMIUM

  Herdenking corona­slacht­of­fers krijgt nauwelijks aandacht tijdens ‘versnip­per­de’ mis

  DEN BOSCH - Beter laat dan nooit. Afgelopen november zou in de Sint-Jan een herdenkingsmis ter ere van alle (Brabantse) coronaslachtoffers worden gehouden. Die ging toen niet door vanwege een ernstige toename van het aantal besmettingen. Maar nu dat gevaar goeddeels is geweken, kon de mis zondagmiddag alsnog op de agenda worden geplaatst. In de praktijk kwam het herdenkingaspect slechts mondjesmaat uit de verf, aangezien er ook nog andere ‘agendapunten’ de revue passeerden.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch