De familie Van Riel samen met Prins Jippe I en met hun Oliebollenfantenbaby van 2020: Isa van Riel.
Volledig scherm
De familie Van Riel samen met Prins Jippe I en met hun Oliebollenfantenbaby van 2020: Isa van Riel. © Oeteldonksche Club

Oeteldonk telt in 2020 één Oliebollenfantenbaby en haar naam is Isa van Riel

DEN BOSCH - Isa van Riel is de enige oliebollenfantenbaby van 2020. Haar trotse ouders zijn Bastien en Kim van Riel en ze heeft een oudere zus.

Isa van Riel werd op 22 februari 2020 om 14.37 uur geboren en woog 3400 gram. Ze was bij de geboorte 50 centimeter lang. Volgens de traditie bracht de jeugdprins, Prins Jippe I, met zijn adjudant en zijn gevolg een bezoek aan de eerste baby die is aangegeven. 

Isa van Riel is daarmee de eerste oliebollenfantenbaby. Zij krijgt een aantal Oeteldonkse cadeautjes en een echte oliebollenfantenluier. 

Prins Jippe I met baby Isa.
Volledig scherm
Prins Jippe I met baby Isa. © Oeteldonksche Club

Titel

Op carnavalsmaandag kunnen de kinderen worden aangegeven bij de burgerlijke stand, die op de zaterdag voor carnaval geboren zijn in Oeteldonk. De baby die als eerste wordt aangemeld krijgt de titel Oliebollenfantenbaby.

In 2019 vier Oliebollenfantenbaby’s

Tijn Konings, Hannah van Breemen, Milan van der Kallen en Nox Spierings waren de vier oliebollenfantenbaby’s van 2019. 

  1. Niet 'hakken' maar meestuiteren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    Niet 'hakken' maar meestuite­ren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    DEN BOSCH - Vanwege de coronacrisis heeft organisator Art of Dance de 25ste editie van de Masters of Hardcore, die aanvankelijk voor zondagnacht in de Brabanthallen stond gepland, (voorlopig) verschoven naar zaterdag 5 september. Om de vele duizenden hardcorefans een hart onder de riem te steken, vond ter plekke wel de Hardcore Therapy Livestream plaats. Uiteraard zonder publiek, maar mét vijf toonaangevende artiesten die allen in hun uppie uit hun plaat gingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch