Volledig scherm
Stef (links) en Mats (rechts) Willems met hun persoonlijke OJC-plaatjes en voetbalplaatjesboek. © Tom Stroosnijder/OJC Rosmalen

OJC-spelertjes zijn plaatjes

ROSMALEN - Zo'n 500 kinderen gingen er in december speciaal voor op de foto: een voetbalplaatje waar ze zelf op staan. Stef (l) en Mats kregen de eerste exemplaren van hun plaatjes uit handen van OJC 1-speler Roel van de Sande, compleet met speciale verzamelalbums.

De plaatjes met lokale spelertjes van onder meer OJC Rosmalen zijn vanaf maandag bij de Jumbo in Rosmalen te vinden en zijn dan zo’n twee maanden verkrijgbaar. Bij besteding van tien euro, krijgt een klant een pakje van acht.

In de twee maanden dat de actie loopt, gaat de supermarkt nog een paar ruilmomenten organiseren. Data en tijden daarvan, worden later bekendgemaakt.

  1. ‘Profeet’ Van der Rijt droomt stiekem al van promotie met TOP OSS: ‘Ik zet een ‘1' neer tegen FC Dordrecht’

    ‘Profeet’ Van der Rijt droomt stiekem al van promotie met TOP OSS: ‘Ik zet een ‘1' neer tegen FC Dordrecht’

    Elke week voorspelt een andere (oud-)speler of (oud-)clubman in dienst van een Brabantse club de wedstrijden van het weekend als Profeet van de Week. Deze week is het de beurt aan Ruud van der Rijt (30). De voormalig verdediger speelde in zijn loopbaan voor Willem II en FC Eindhoven. Tegenwoordig is hij assistent-coach bij TOP Oss. Genoeg (Brabantse) voetbalervaring dus, maar kan hij ook goed voorspellen?

In samenwerking met indebuurt Den Bosch