Volledig scherm
ghb slachtoffer drugsgebruiker vastzitten © brabants dagblad

Onder hevige invloed van GHB probeert man auto te besturen in Den Bosch, maar krijgt eigen lichaam niet onder controle: ‘Hij ging zelfs out’

DEN BOSCH - Een GHB-gebruiker probeerde zondagmiddag onder invloed in zijn auto te rijden in Den Bosch. Maar hij had totaal geen controle over zijn lichaam en ging ook even helemaal ‘out’. Wijkagent Erik uit Den Bosch zag het gebeuren en kon net op tijd verhinderen dat de man onder invloed het gaspedaal kon indrukken.

Volgens de wijkagent zag het er niet best uit, toen de man onder invloed zijn lichaam niet onder controle wist te krijgen. ,,We hebben hem meteen naar het ziekenhuis gebracht.” Maar tijdens het vervoer ging het mis: ,,Hij zwaaide wild in het rond en kon daar niet mee stoppen.”

De man is naar de IC gebracht, omdat een overmatige dosis GHB ervoor kan zorgen dat de gebruiker in coma raakt en kan overlijden. Hoe het nu met de man gaat, is nog niet bekend. Als hij het ziekenhuis mag verlaten, zal de wijkagent hem naar een politiecel brengen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch