ghb slachtoffer drugsgebruiker vastzitten
Volledig scherm
ghb slachtoffer drugsgebruiker vastzitten © brabants dagblad

Onder hevige invloed van GHB probeert man auto te besturen in Den Bosch, maar krijgt eigen lichaam niet onder controle: ‘Hij ging zelfs out’

DEN BOSCH - Een GHB-gebruiker probeerde zondagmiddag onder invloed in zijn auto te rijden in Den Bosch. Maar hij had totaal geen controle over zijn lichaam en ging ook even helemaal ‘out’. Wijkagent Erik uit Den Bosch zag het gebeuren en kon net op tijd verhinderen dat de man onder invloed het gaspedaal kon indrukken.

 1. Afdak boven entree Theater aan de Parade was niet de moeite waard, sloop eerder melden was handiger geweest
  PREMIUM

  Afdak boven entree Theater aan de Parade was niet de moeite waard, sloop eerder melden was handiger geweest

  DEN BOSCH - Voor de sloop van het afdak boven de entree van het Theater aan de Parade in Den Bosch was geen sloopvergunning nodig omdat het een ondergeschikt onderdeel van het gebouw is. ,,En door de sloop ontstaat er geen ruimte of gat in het gebouw in het beschermd stadsgezicht, want dan is wél een vergunning nodig.’’ Wethouder Huib van Olden blijft er bij dat de juridische regels gevolgd zijn, maar voegt er ook aan toe dat het ‘handiger was geweest om de sloop eerder te melden’.
 2. Grote internationale actie tegen drugsbende: 18 aanhoudingen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch

  Grote internatio­na­le actie tegen drugsbende: 18 aanhoudin­gen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch

  DEN BOSCH/KERKDRIEL - De politie van Den Haag heeft woensdagochtend samen met de politie in Spanje en België een grote internationale actie gehouden tegen een crimineel netwerk dat handelde in drugs. Er zijn invallen gedaan op tientallen locaties in Nederland, Spanje, België, Hongarije en Slowakije. Ook aan de Sleutelbloemstraat in Den Bosch en aan de Bulkseweg in Kerkdriel was de politie aanwezig.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch