Volledig scherm
PREMIUM
Het vernieuwende onderwijsconcept op Fort Isabella heeft de Avans Innovatieprijs 2019 gewonnen. © Stefan van Teeffelen

Onderwijsconcept op Fort Isabella wint Avans innovatieprijs 2019

VUGHT - Het vernieuwende onderwijsconcept op Fort Isabella heeft de Avans Innovatieprijs 2019 gewonnen. Het gaat om de zogenaamde ‘Avans Incubator Fort Isabella’. Onderwijs gericht op multidisciplinaire samenwerking, gecombineerd met een inspirerende plek middenin de samenleving.

Avans Hogeschool reikt de prijs ieder jaar uit aan een vernieuwd concept dat de hogeschool in beweging weet te zetten. De studenten lopen stage bij de opstartende 'mini-samenleving’ Fort Isabella, werken er aan opdrachten en projecten en studeren er af. Leerlingen houden zich er bijvoorbeeld bezig met social media, maatschappelijk ondernemen, zorg, jongeren met autisme of sociale veiligheid op het terrein.  

  1. Politie over inbraak bij Bossche juwelier: ‘Overeenkomsten en verschillen met inbraak bij Schaap en Citroen’

    Politie over inbraak bij Bossche juwelier: ‘Overeen­kom­sten en verschil­len met inbraak bij Schaap en Citroen’

    DEN BOSCH - De politie is nog volop bezig met onderzoek naar de inbraak op 18 mei bij juwelier Pieter Jacobs aan de Krullartstraat in Den Bosch. Hierbij richt de politie zich volgens een woordvoerder van de politie onder meer op overeenkomsten met een overval op juwelier Schaap en Citroen. Deze zaak aan de Bossche Kerkstraat was op 22 februari 2017 ’s ochtends vroeg doelwit van een inbraak waarbij meerdere sieraden en horloges werden gestolen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch