Volledig scherm
PREMIUM
In plaats van vijftien sociale huurwoningen ziet Vught liever twaalf dure vrije sector woningen verrijzen op de locatie Molenven. © Sandra Peerenboom

Onduidelijkheid in Vught over compensatie van uit plan verdwenen vijftien sociale huurwoningen

VUGHT - Waar en wanneer worden de vijftien sociale huurwoningen die eigenlijk gepland stonden op de locatie Molenven in Vught gecompenseerd? Het werd donderdagavond tijdens de gemeenteraad niet duidelijk.

Omdat Woonwijze begin dit jaar aangaf dat het realiseren van vijftien sociale huurwoningen op de locatie Molenven toch niet haalbaar is, kiest Vught voor realisatie van twaalf (dure) vrije sectorwoningen. Eerder zou dat nog te maken hebben met de verwachte hogere opbrengst van de voormalige school. Die opbrengst is bestemd  voor rijksinfra. 

  1. Bossche rechter is bezuinigingen beu en dient ontslag in
    PREMIUM

    Bossche rechter is bezuinigin­gen beu en dient ontslag in

    DEN BOSCH - Ruim dertig jaar was Alfred Roosmale Nepveu rechter in Den Bosch. Binnenkort loopt hij voor het laatst het Paleis van Justitie uit. ‘Door de voordeur’, zónder ruzie. Maar wél met een somber gevoel over de toekomst van de rechtspraak, die al jaren ernstig gebukt gaat onder Haagse bezuinigingen. Zijn pessimisme deed de 61-jarige Roosmale Nepveu besluiten om ‘de handdoek in de ring te gooien’ en een paar jaar eerder dan verwacht zijn ontslag in te dienen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch