Ongeluk met meerdere gewonden op Empelseweg Rosmalen

VIDEOROSMALEN - Bij een verkeersongeluk op de Empelseweg in Rosmalen zijn vrijdagmiddag meerdere gewonden gevallen. Twee personen zijn  met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer, zodat de politie onderzoek kon doen. Het ongeluk gebeurde tegen 15.00 uur, toen een automobilist die vanuit de richting van De Blauwe Sluisweg kwam af wilde slaan, de Striensestraat in. Daarbij werd hij vol geraakt door een tegemoetkomende auto die op de Empelseweg reed. Daarin zaten drie personen. 

De bestuurder van deze auto ging nog vol in de remmen, maar kon een aanrijding niet voorkomen. Op het wegdek staan lange remsporen. 

Volledig scherm
Op de Empelseweg in Rosmalen staan lange remsporen. © Meesters Multimedia/Bart Meesters
Volledig scherm
De politie doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeluk op de Empelseweg in Rosmalen. © Meesters Multimedia/Bart Meesters
Volledig scherm
De schade is groot. © Meesters Multimedia/Bart Meesters
  1. Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel
    VIDEO

    Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel

    DEN BOSCH - Het dagelijkse ‘gejakker’ en de toenemende individualisering en modernisering, waarbij complete levens beheerst worden door gebruik van social media, zijn typisch voor deze tijd. Ze dragen ertoe bij dat het intermenselijke contact vaak op een laag pitje staat. En al helemaal met een wildvreemde. Hoogste tijd voor een tegenreactie, vinden de verbinders Annemieke van Dort en Thijs Verberne. De een legt het accent op het oogcontact, de ander op het freehuggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch