Ongeluk met meerdere gewonden op Empelseweg Rosmalen

VIDEOROSMALEN - Bij een verkeersongeluk op de Empelseweg in Rosmalen zijn vrijdagmiddag meerdere gewonden gevallen. Twee personen zijn  met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer, zodat de politie onderzoek kon doen. Het ongeluk gebeurde tegen 15.00 uur, toen een automobilist die vanuit de richting van De Blauwe Sluisweg kwam af wilde slaan, de Striensestraat in. Daarbij werd hij vol geraakt door een tegemoetkomende auto die op de Empelseweg reed. Daarin zaten drie personen. 

De bestuurder van deze auto ging nog vol in de remmen, maar kon een aanrijding niet voorkomen. Op het wegdek staan lange remsporen. 

Volledig scherm
Op de Empelseweg in Rosmalen staan lange remsporen. © Meesters Multimedia/Bart Meesters
Volledig scherm
De politie doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeluk op de Empelseweg in Rosmalen. © Meesters Multimedia/Bart Meesters
Volledig scherm
De schade is groot. © Meesters Multimedia/Bart Meesters
  1. Restaurant Croy sluit snel restaurant  in Den Bosch: ‘Zaak loopt minder goed dan verwacht’
    PREMIUM

    Restaurant Croy sluit snel restaurant in Den Bosch: ‘Zaak loopt minder goed dan verwacht’

    DEN BOSCH - Restaurant Croy, gevestigd aan de Pettelaarse Schans in Den Bosch, sluit zondag voorgoed de deuren. Bedrijfsmakelaar Ries Willems die op zoek is naar een nieuwe huurder zei onlangs in het Brabants Dagblad dat ze zaak ‘minder goed loopt dan verwacht’. Volgens hem eindigt het huurcontract pas in november. ,,Maar gezien de kosten vindt de huurder het beter om eerder te stoppen.’’

In samenwerking met indebuurt Den Bosch