De Jagersboschlaan in Vught is nu een fietspad met een onverhard wandelpad en wordt intensief gebruikt door wandelaars en fietsers. Met name veel leerlingen van het nabij gelegen Maurick College.
Volledig scherm
De Jagersboschlaan in Vught is nu een fietspad met een onverhard wandelpad en wordt intensief gebruikt door wandelaars en fietsers. Met name veel leerlingen van het nabij gelegen Maurick College. © Miranda van Houtum/BD

Ook Fietsersbond, natuurclub en Maurick College naar rechter: ‘Fietsen langs N65 is onveiliger én ongezond’

VUGHT - Ook de Fietsersbond, de Stichting Natuur- en Milieugroep Vught en het Maurick College pikken het niet dat Vught de groene Jagersboschlaan gaat verharden en openstellen voor autoverkeer. Net als omwonenden stappen ook zij naar de rechter.  

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch