Operatie Alfa: onderzoek naar geld, drugs en wapens levert in Macharen niets op

update + videoOIJEN - Het onderzoek naar een criminele familie uit Oss ging dinsdag verder in Oijen en in Macharen. De politie bevestigt dat het onderzoek deel uitmaakt van operatie Alfa. Net als maandag en vorige week werd er volgens de politie ook nu gezocht naar wapens, geld en drugs. 

In de Rottenstraat in Macharen stonden zo'n tien politiewagens. In een weilandje werd rondom een kleine stal gegraven. Het zou erop kunnen duiden dat de politie zocht naar ondergrondse schuilplaatsen die eerder op het woonwagenkamp in Oss werden ontdekt. Van personen die van de Rottenstraat gebruik willen maken, werden persoonlijke gegevens gecontroleerd. 

  1. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

    DEN BOSCH/BREDA - ‘Een kansloze actie van de politie’ noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters vrijdagavond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch