File op de A2.
Volledig scherm
PREMIUM
File op de A2. © Rob Engelaar

Oplossing voor files A2 ligt toch niet in de regio

DEN BOSCH - Het fileprobleem op de A2 lost niet of nauwelijks op door links en rechts van de dichtslibbende verkeersader voor veel geld alternatieve wegen aan te leggen. Het heeft ook weinig nut om de ring rond Den Bosch te sluiten door de weg tussen Vught en Vlijmen op te waarderen tot snelweg. 

 1. Snelheidsproef tegen files en ongelukken op snelweg A2 krijgt geen vervolg
  PREMIUM

  Snelheids­proef tegen files en ongelukken op snelweg A2 krijgt geen vervolg

  DEN BOSCH - Een experiment van Rijkswaterstaat heeft afgelopen jaar niet geleid tot minder files en ongelukken op de A2 tussen Empel en Waardenburg. De proef met lagere maximumsnelheden in de ochtend- en avondspits krijgt daarom geen vervolg. De uitkomst is niet verrassend voor de automobilisten die tijdens het experiment in oktober en november vorig jaar vast stonden op de snelweg richting Utrecht.
 2. Gebroken ribben? Gert heeft alles over voor mooie dierenfoto’s
  PREMIUM

  Gebroken ribben? Gert heeft alles over voor mooie dierenfoto’s

  ZALTBOMMEL/SCHIJNDEL/ESCH - Nog niet zo lang geleden nam een stier hem nog flink te grazen. Een paar gebroken ribben was het resultaat. Ook is hij al eens onder geplast door een grote zeug. Ach, Gert van den Bosch (56) uit Zaltbommel heeft er alles voor over om varkens, koeien, geiten, schapen en paarden op het boerenerf zo mooi mogelijk te fotograferen. Ook in de Meierij. Hij won er zelfs een prestigieuze, internationale prijs mee: de Sony Award.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch