Oud-profwielrenner Stef Clement interviewt Mathieu Hermans tijdens het Vuelta Café in de Maaspoort in Den Bosch. Hermans was ambassadeur bij het naar Nederland halen van de Ronde van Spanje 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-profwielrenner Stef Clement interviewt Mathieu Hermans tijdens het Vuelta Café in de Maaspoort in Den Bosch. Hermans was ambassadeur bij het naar Nederland halen van de Ronde van Spanje 2020. © Olaf Smit

Opwarmen voor La Vuelta 2020 tijdens brainstormsessie in Den Bosch

DEN BOSCH - Het moet een feestje worden, de ouverture van La Vuelta, de Ronde van Spanje, volgend jaar augustus in Utrecht, Den Bosch en Breda. 

 1. Driek en Mien zijn zeventig (!) jaar getrouwd: ‘De jaren gaan tellen’
  PREMIUM

  Driek en Mien zijn zeventig (!) jaar getrouwd: ‘De jaren gaan tellen’

  DEN BOSCH – Elkaar in 1949 op de dansschool leren kennen, in 1951 getrouwd en sinds 1963 woonachtig in de Demerstraat in Den Bosch. Het zijn drie jaartallen die het inmiddels zeventig jaar durende huwelijk van Driek (90) en Mien (86) Ender markeren. Niet veel mensen kunnen het tegenwoordig nog zeggen, maar dit echtpaar viert deze week zijn platina huwelijksjubileum. Vanwege corona niet op een grote manier, maar dat het een feestelijke dag wordt, staat als een paal boven water.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Rutte: 'Er is niet veel veranderd maar wel net genoeg'
  Play

  Rutte: 'Er is niet veel veranderd maar wel net genoeg'

 2. Grote brand in bedrijfspand in Velddriel
  Play

  Grote brand in bedrijfs­pand in Velddriel