Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Oud-clubarts FC Den Bosch en chirurg Arnold van der Vliet overleden

DEN BOSCH - Oud-clubarts van FC Den Bosch Arnold van der Vliet is afgelopen zaterdag overleden. Van der Vliet is 86 jaar geworden.

Van der Vliet, die oorspronkelijk uit Oldenzaal kwam, begon zijn carrière na de militaire dienst in 1969 als chirurg in het ziekenhuis in Den Bosch. In 1970 begon hij echter als chirurg in Waalwijk, waar hij tot zijn pensionering in 1995 werkte. Door zijn liefde voor sport kwam hij als clubarts al snel bij BVV terecht. 

Daarna werd hij ook clubarts voor FC Den Bosch, wat hij in totaal 22 jaar deed. Het afscheid van Van der Vliet heeft al plaatsgevonden. 

  1. Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakt drie bermbranden, maar brandweerwagen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’
    VIDEO

    Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroor­zaakt drie bermbran­den, maar brandweer­wa­gen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’

    HELVOIRT/TILBURG - Enorme pech zaterdagmiddag voor de brandweer. De stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakte drie bermbranden, waarvoor de brandweer moest uitrukken. Maar het lukte niet om de brand bij de Brabantsehoek in Helvoirt te blussen. ,,Het pad werd zo smal, dat onze wagen in de sloot gleed”, zegt een woordvoerder van de brandweer.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch