Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Oud-clubarts FC Den Bosch en chirurg Arnold van der Vliet overleden

DEN BOSCH - Oud-clubarts van FC Den Bosch Arnold van der Vliet is afgelopen zaterdag overleden. Van der Vliet is 86 jaar geworden.

Van der Vliet, die oorspronkelijk uit Oldenzaal kwam, begon zijn carrière na de militaire dienst in 1969 als chirurg in het ziekenhuis in Den Bosch. In 1970 begon hij echter als chirurg in Waalwijk, waar hij tot zijn pensionering in 1995 werkte. Door zijn liefde voor sport kwam hij als clubarts al snel bij BVV terecht. 

Daarna werd hij ook clubarts voor FC Den Bosch, wat hij in totaal 22 jaar deed. Het afscheid van Van der Vliet heeft al plaatsgevonden. 

  1. Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    DEN BOSCH- Zwaar teleurgesteld en geen enkel argument deugt. Een groepje van zes Orthenaren verenigd in het Petit comité Orthen legt zich niet neer bij de afsluiting van de omstreden spoorovergang in hun buurt. De zes dreigen met een rechtsgang als de Bossche gemeenteraad op 9 juni kiest voor de aanleg van een tunnel voor fietsers en voetgangers en het definitief sluiten van de overgang. Dat heeft het comité de gemeenteraad laten weten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch