Parasols bij The Shoege: Ontsiering van de gevel, aldus Bosch Belang
Volledig scherm
Parasols bij The Shoege: Ontsiering van de gevel, aldus Bosch Belang © Bosch Belang

Parasol mocht mogelijk niet aan monument vastgezet worden: gemeente onderzoekt bouten in The Shoege

Do 7 nov. Er is wel overleg geweest met de gemeente over de inrichting van het pand, maar niet over de bouten in de muur bij restaurant The Shoege. En dus wordt er nu ‘onderzoek gedaan naar de aard en omvang van de overtreding’ bij het 17e eeuwse pand.

 1. Restaurant The Shoege: ‘De hipste zaak van Den Bosch, maar met een warme uitstraling’
  PREMIUM

  Restaurant The Shoege: ‘De hipste zaak van Den Bosch, maar met een warme uitstra­ling’

  DEN  BOSCH - Volgens hem is het ‘de hipste zaak van Den Bosch, maar met een warme uitstraling’. Frank Suijkerbuijk (55) hoeft niet lang na te denken over een beschrijving van het restaurant dat hij onlangs met mede-eigenaar Desiree Theuns (48) heeft geopend aan de Bossche Snellestraat 28. In het pand waar jarenlang ’t Misverstant, brasserie Méprise en Vrielink waren gevestigd is na een ingrijpende verbouwing The Shoege gestart. 
 2. Zwemparadijs Sportiom opent fors later, maar wél met spectaculaire glijbaan
  PREMIUM

  Zwempara­dijs Sportiom opent fors later, maar wél met spectacu­lai­re glijbaan

  DEN BOSCH - Liefhebbers van Aqua Fun, het zwemparadijs in Sportiom, moeten nog even geduld hebben. De opening van het gerenoveerde recreatieve zwembad is met twee maanden uitgesteld, van 1 oktober naar 1 december. Mede door het coronavirus is de planning uitgelopen. ,,Maar we voeren alle plannen uit die we voor ogen hadden", zegt Willem-Jan Vrolijk, projectmanager Sportiom namens de gemeente.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch