Parkeren in Den Bosch, zoals op de Vughterstraat wordt duurder.
Volledig scherm
PREMIUM
Parkeren in Den Bosch, zoals op de Vughterstraat wordt duurder. © Olaf Smit

Parkeren in Den Bosch moet niet de melkkoe zijn

VIDEODEN BOSCH - De parkeerpot in Den Bosch is bijna leeg. Dus moeten de parkeertarieven in Den Bosch in twee jaar tijd met in totaal 0,90 eurocent verhoogd worden. De opbrengsten blijven achter, ruim 3 ton vorig jaar en ruim 1 miljoen minder dan verwacht. Maar hoe komt dat nou? 

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Parkeertarieven schieten omhoog in Den Bosch, zowel voor bewoners als bezoekers: tot 90 cent per uur erbij
  PREMIUM

  Parkeerta­rie­ven schieten omhoog in Den Bosch, zowel voor bewoners als bezoekers: tot 90 cent per uur erbij

  Vr 6 sep. Automobilisten kunnen de portemonnee trekken: zowel voor bezoekers als bewoners wordt parkeren flink duurder. Meest waarschijnlijk is dat een centrumbezoeker per 1 januari 45 cent per uur meer gaat betalen, en daar komt per 1 januari 2021 nog eens 45 cent bij. Het tarief voor een parkeervergunning voor bewoners stijgt komende drie jaar jaarlijks met 15 procent.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch