Wethouder Roy Geers liet woensdagmiddag de draakjes water spuiten op het Stationsplein. Daarna was het een poosje droog.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Roy Geers liet woensdagmiddag de draakjes water spuiten op het Stationsplein. Daarna was het een poosje droog. © Jan Zandee/fotoburo Bolsius

Peperdure Draakfontein valt al snel droog. Spuit elf?

UPDATEDEN BOSCH - De Draak-fontein werd woensdagmiddag met veel officiële omhaal onthuld op het Bossche Stationsplein. Na een 1,6 miljoen euro kostende restauratie stond de Draak weer op zijn plaats. Vier kleinere exemplaren spuugden volop water in het bassin. Maar daarna hadden ze een droge bek.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch