Volledig scherm
PREMIUM
Philip Matapere is de de nieuwe voorzitter van Real Lunet. Hij is de opvolger van Nelis Parinussa, die bijna 30 jaar leiding gaf aan de Vughtse voetbalclub. © Kees van der Zandt

Philip Matapere; van supporter naar voorzitter van Real Lunet

VUGHT - Philip Matapere (61) is de nieuwe voorzitter van Real Lunet. Hij is de opvolger van Nelis Parinussa , die na bijna dertig jaar plotseling vertrok als preses van de Vughtse voetbalclub. ,,Ik heb veel respect voor wat Nelis bij Real heeft neergezet. Heel erg jammer, dat hij niet aanblijft tot ons 50-jarig jubileum volgend jaar mei.”

Philip Matapere volgt Real Lunet, de voetbalclub uit zijn woonplaats Vught, als supporter al jarenlang op de voet. Bij elke thuiswedstrijd staat hij langs de lijn om zijn cluppie aan te moedigen, en na afloop gezellig wat te drinken in de kantine.

  1. Timmermans op PvdA-congres in Den Bosch over Trump: ‘Hoe dom kun je zijn’
    video

    Timmermans op Pv­dA-con­gres in Den Bosch over Trump: ‘Hoe dom kun je zijn’

    DEN HAAG - PvdA-kopstuk Frans Timmermans heeft op het PvdA-congres in Den Bosch fel uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump. ,,Hoe dom kun je zijn’', vroeg de lijsttrekker van de sociaaldemocraten bij de komende Europese verkiezingen zich af, verwijzend naar het staatshoofd van de Verenigde Staten. Timmermans, ook vicevoorzitter van de Europese Commissie, was een van de sprekers op het congres.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch