Volledig scherm
Vermoedelijk gestolen fietsen in Den Bosch. © Politie Den Bosch

Politie bezoekt Bosschenaar die gevangenisstraf moet uitzitten en vindt gestolen fietsen

DEN BOSCH - De politie is woensdagochtend langs geweest bij een Bosschenaar die nog een gevangenisstraf moest uitzitten. Hij bleek ook nog een paar vermoedelijk gestolen fietsen in de tuin hebben staan waarvan de politie nu de rechtmatige eigenaren zoekt. 

Twee fietsen stonden in de tuin van de woning. Na controle van de framenummers bleken de fietsen niet geregistreerd als gestolen, maar de politie vermoedt dat ze wel van diefstal afkomstig zijn. 

De fietsen zijn daarom wel in beslag genomen en de politie is nu op zoek naar de eigenaar die zijn of haar fiets herkent. Als dat zo is, kan er contact worden opgenomen met de politie in Den Bosch. 

Volledig scherm
Vermoedelijk gestolen fiets in Den Bosch. © Politie Den Bosch
Volledig scherm
Vermoedelijk gestolen fiets in Den Bosch. © Politie Den Bosch
  1. Joey D. sms’t advocaat: ‘Ik heb niet geschoten’

    Joey D. sms’t advocaat: ‘Ik heb niet geschoten’

    ROSMALEN - In tegenstelling tot wat de politie zegt, heeft Joey D. naar eigen zeggen dinsdagmiddag niet geschoten. Dat heeft hij via sms aan zijn advocaat Jan-Hein Kuijpers laten weten. Kuijpers heeft vanuit zijn kantoor in Amsterdam contact met zijn cliënt, die zich met een vuurwapen verschanst heeft in zijn huis in Rosmalen. Hij belandde volgens de politie in een vuurgevecht met agenten toen zij hem dinsdagmiddag probeerden te arresteren.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch