Volledig scherm
PREMIUM
De Jagersboschlaan in Vught is nu een fietspad met een onverhard wandelpad en wordt intensief gebruikt door wandelaars en fietsers. © Miranda van Houtum/BD

'Problemen N65 afgewenteld op woonkern Vught’

VUGHT - De N65 wordt veiliger en stroomt na de reconstructie beter door maar het gevolg is dat de problemen in de Vughtse woonkern toenemen. Dat stellen bewoners van het Jachterf en omgeving. 

De bewoners, zo'n 55 huishoudens die zich verenigd hebben in de werkgroep ‘JBLaan’, zijn laaiend omdat ze zonder overleg geconfronteerd zijn met het besluit van het gemeentebestuur om de Jagersboschlaan te verharden en open te stellen voor het verkeer. 

  1. Storing in Bossche parkeergarages duurt voort: gemeente zegt 25.000 euro mis te lopen
    PREMIUM

    Storing in Bossche parkeerga­ra­ges duurt voort: gemeente zegt 25.000 euro mis te lopen

    DEN BOSCH - De storing die dinsdagochtend ontstond in alle gemeentelijke parkeergarages in Den Bosch is waarschijnlijk in een aantal gevallen ook donderdag niet voorbij. Gratis parkeren is mogelijk. Volgens een woordvoerder van de gemeente loopt de gemeente naar schatting maximaal 25.000 euro mis aan parkeerinkomsten. ,,De gemeente heeft inmiddels richting externe leverancier aangegeven deze in gebreke te stellen’’, aldus de woordvoerder.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch