Volledig scherm
PREMIUM
De Jagersboschlaan in Vught is nu een fietspad met een onverhard wandelpad en wordt intensief gebruikt door wandelaars en fietsers. © Miranda van Houtum/BD

'Problemen N65 afgewenteld op woonkern Vught’

VUGHT - De N65 wordt veiliger en stroomt na de reconstructie beter door maar het gevolg is dat de problemen in de Vughtse woonkern toenemen. Dat stellen bewoners van het Jachterf en omgeving. 

De bewoners, zo'n 55 huishoudens die zich verenigd hebben in de werkgroep ‘JBLaan’, zijn laaiend omdat ze zonder overleg geconfronteerd zijn met het besluit van het gemeentebestuur om de Jagersboschlaan te verharden en open te stellen voor het verkeer. 

  1. Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    DEN BOSCH - Er is vrijwel geen enkele politieke partij in Den Bosch die ontkent dat er woningnood is en dat er de komende jaren in snel tempo voor verschillende inkomens- en bevolkingsgroepen gebouwd moet worden. Maar waar de ene partij de verantwoordelijk wethouder Roy Geers complimenteert met de voortvarendheid om dit en volgend jaar 850 tot 900 woningen te bouwen, zijn er ook partijen die vinden dat de ambitie veel hoger moet komen te liggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch