Volledig scherm
Patrick Lammers, de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van het Theater aan de Parade. © Essent

Raad van Commissarissen Theater aan de Parade uitgebreid met directeuren attractieparken

DEN BOSCH - Patrick Lammers is vanaf 1 oktober de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van het Theater aan de Parade in Den Bosch. De topman van Essent was al lid van de RvC, maar volgt Henk Kivits op die in 2014 had aangekondigd aan zijn laatste periode te beginnen. 

Volledig scherm
Directeur Fons Jurgens van de Efteling. © ANP

De RvC is per 1 oktober uitgebreid met drie nieuwe mensen: Rob Almering (bestuursadviseur en voorzitter van hockeyclub Den Bosch), Fons Jurgens (algemeen directeur van de Efteling) en Carin van Berkel (commercieel directeur van attractiepark Toverland in Sevenum).

Bosschenaar Carol Dona (oud-topman Ricoh) blijft lid van de Raad van Commissarissen. Per 1 november begint  de nieuwe directeur bestuurder Alex Khüne. 

 1. ‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemeesterslek in Den Bosch’
  PREMIUM

  ‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemees­ter­slek in Den Bosch’

  DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt de Bossche fractievoorzitter Sjef van Creij (Gewoon-geDREVEN) ervan in juli 2017 vertrouwelijke informatie rond de burgemeestersbenoeming te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan gemeenteraadslid Will Hoeben (De Bossche Groenen). Al eerder werd bekend dat het OM Van Creij ervan verdenkt de naam van de nummer één van de vertrouwenscommissie te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan toenmalig wethouder Jos van Son.
 2. Irritatie bij Werkwarenhuis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’
  PREMIUM

  Irritatie bij Werkwaren­huis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’

  Wo 16 okt. De plannen voor een nieuw te bouwen Kaaihal wekken veel irritatie op bij de uitbaters van het naastgelegen Werkwarenhuis op de Tramkade. In een ingezonden brief aan de gemeenteraad geven de initiatiefnemers van het Werkwarenhuis en Social Label dat met dat de komst van een nieuwe hal ‘de inkomsten van het Werkwarenhuis grotendeels wegvallen’. ,,Met alle gevolgen van dien.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch