Volledig scherm
Rapper Snelle © Bevrijdingsfestival Brabant

Rapper Snelle en Memphis Maniacs naar bevrijdingsfestival Den Bosch

DEN BOSCH - Rapper Snelle treedt op vijf mei op bij het Bevrijdingsfestival. Op de Petterlaarse Schans treedt verder ook de Memphis Maniacs, Zuco 103, Muyayo Rif, Ten Times A Million, A Rose en The LaFontaines op, maakt de organisatie bekend.

Rapper Snelle wil op 5 mei ‘ heel de festivalweide laten zingen’, geeft hij aan. De rapper is onder meer bekend van nummers als Reünie en Smoorverliefd. De Memphis Maniacs is een festivalband die onder The Prodigy in de mix gooit met Pharrell, Toto en AC/DC, ‘met ingenieus muzikaal knip- en plakwerk, onverwachte combinaties en een ongekende energie’. Muyayo Rif brengt verder ‘een zomerse cocktail van ska, rock, reggae en latin’. 

Het programma op de Pettelaarse Schans duurt van 12 tot 23:30 uur en de toegang is gratis. 

  1. Den Bosch pakt woningnood aan met nóg eens meer dan 400 tijdelijke huizen
    PREMIUM

    Den Bosch pakt woningnood aan met nóg eens meer dan 400 tijdelijke huizen

    DEN BOSCH - Sneller bouwen is het toverwoord. Den Bosch wil de komende drie jaar sneller bouwen om meer mensen aan een woning te helpen. Te beginnen met nog eens ruim 400 tijdelijke woningen extra: driehonderd in de Groote Wielen en ruim honderd in de wijk Maaspoort en mogelijk in de Schutskamp. Voor de locaties WeenerXL, Jeroen Bosch College en Rodenborch College worden plannen gemaakt voor nieuwbouw.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch