Volledig scherm
Fastfoodketen Kentucky Fried Chicken is van start gegaan in het pand van Carglass aan de Tinnegieterweg. © copyright Marc Bolsius

Rechtszaak tussen gemeente Den Bosch en Swiss Sense over komst KFC staat nog altijd gepland

DEN BOSCH - De Kentucky Fried Chicken (KFC) mag dan begonnen zijn het inrichten van het fastfoodrestaurant op de meubelboulevard, de rechtszaak tussen Swiss Sense en de gemeente staat nog gewoon op de planning. 

Dat meldt een woordvoerder van de gemeente. Swiss Sense doet er vooralsnog het zwijgen toe. 

De beddenzaak wil niet dat KFC zich in het naastgelegen pand vestigt, onder meer omdat dit parkeerplaatsen kost, vlaggen en palen het zich op de beddenzaak ontnemen en dit niet goed zou zijn voor het imago van de boulevard in zijn geheel. Swiss Sense vindt dan ook dat de gemeente in het pand waar voorheen Carglass zat, geen fastfood moet toestaan

Het leek er op dat de zaak misschien van de baan was, doordat KFC begonnen was met de inrichting, maar dat is dus niet het geval. De rechtszaak tussen de gemeente Den Bosch en Swiss Sense staat voor december.

  1. Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel
    VIDEO

    Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel

    DEN BOSCH - Het dagelijkse ‘gejakker’ en de toenemende individualisering en modernisering, waarbij complete levens beheerst worden door gebruik van social media, zijn typisch voor deze tijd. Ze dragen ertoe bij dat het intermenselijke contact vaak op een laag pitje staat. En al helemaal met een wildvreemde. Hoogste tijd voor een tegenreactie, vinden de verbinders Annemieke van Dort en Thijs Verberne. De een legt het accent op het oogcontact, de ander op het freehuggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch