Volledig scherm
Fastfoodketen Kentucky Fried Chicken is van start gegaan in het pand van Carglass aan de Tinnegieterweg. © copyright Marc Bolsius

Rechtszaak tussen gemeente Den Bosch en Swiss Sense over komst KFC staat nog altijd gepland

DEN BOSCH - De Kentucky Fried Chicken (KFC) mag dan begonnen zijn het inrichten van het fastfoodrestaurant op de meubelboulevard, de rechtszaak tussen Swiss Sense en de gemeente staat nog gewoon op de planning. 

Dat meldt een woordvoerder van de gemeente. Swiss Sense doet er vooralsnog het zwijgen toe. 

De beddenzaak wil niet dat KFC zich in het naastgelegen pand vestigt, onder meer omdat dit parkeerplaatsen kost, vlaggen en palen het zich op de beddenzaak ontnemen en dit niet goed zou zijn voor het imago van de boulevard in zijn geheel. Swiss Sense vindt dan ook dat de gemeente in het pand waar voorheen Carglass zat, geen fastfood moet toestaan

Het leek er op dat de zaak misschien van de baan was, doordat KFC begonnen was met de inrichting, maar dat is dus niet het geval. De rechtszaak tussen de gemeente Den Bosch en Swiss Sense staat voor december.

  1. FC Den Bosch over stilleggen wedstrijd: ’Tegenstander met regelmaat getrakteerd op kraaienconcert’
    PREMIUM

    FC Den Bosch over stilleggen wedstrijd: ’Tegenstan­der met regelmaat getrak­teerd op kraaiencon­cert’

    DEN BOSCH - Het is onduidelijk of het gaat om dezelfde mannen. Zeker is dat supporters van FC Den Bosch tijdens de intocht van Sinterklaas met leuzen en een spandoek pleitten voor Zwarte Piet. En het staat vast dat aanhangers van FC Den Bosch er enkele uren later (met spandoek) in het stadion voor zorgden dat de scheidsrechter de wedstrijd tegen Excelsior een poosje staakte.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch