De afwerking van de wanden van het ecoduct is in volle gang. Er komen BioBlocks tegenaan te zitten die straks een mosachtige kleur krijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
De afwerking van de wanden van het ecoduct is in volle gang. Er komen BioBlocks tegenaan te zitten die straks een mosachtige kleur krijgen. © Domien van der Meijden

Ree en edelhert huppelen straks boven stoptrein Boxtel-Best naar Heerenbeek

BOXTEL/BEST - Reeën, dassen, egels, konijnen, hazelwormen, kamsalamanders en straks ook de edelherten, ze staan te trappelen om de nieuwe natuurbrug de Mortelen over het spoor Boxtel-Best in gebruik te nemen. Bam Infra bv is begonnen aan de afwerking van het nieuwe ecoduct.

  1. Rosmalense brandstichter mag drugs gebruiken: samenwerking met tbs’er ‘verloopt heel goed’

    Rosmalense brandstich­ter mag drugs gebruiken: samenwer­king met tbs’er ‘verloopt heel goed’

    ,,Meneer gaf aan dat hij cannabis wenste te gebruiken. Daar zijn hele goede afspraken over gemaakt. En sindsdien gaat het beter met hem. Hij is actiever, zelfstandiger en werkt met succes in een kringloopwinkel. De samenwerking verloopt heel goed.’’ Dat zei een deskundige van het in Zuidlaren gevestigde Witte Huis waar tbs‘ers terecht kunnen in een nieuwe vorm van beschermd wonen. Het Witte Huis bereidt voor op een gewoon type beschermd wonen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch