Volledig scherm
Inzet politie na wedstrijd FC Den Bosch - Go Ahead Eagles © Bart Meesters / Meesters Multi Media

Relschopper FC Den Bosch meldt zich bij politie na delen herkenbare foto's

DEN BOSCH - Een van de relschoppers die zich woensdag 22 mei na FC Den Bosch - Go Ahead Eagles tegen de politie keerde, heeft zich maandag gemeld bij de politie. De relschopper deed dit enkele uren nadat de politie foto's deelde.

Op 22 mei ontstonden na de voetbalwedstrijd tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles rellen bij het stadion. Een grote groep supporters van FC Den Bosch keerde zich met grof geweld tegen de politie. Vijftien van deze relschoppers hadden zich al eerder gemeld, maar de politie was nog op zoek naar twee verdachten die niets van zich lieten horen.

De politie toonde daarom maandag herkenbare afbeeldingen van de twee relschoppers die nog gezocht werden. Een van hen meldde zich daarop bij de politie, de laatste relschopper heeft nog geen contact opgenomen.

  1. Burgemeesterslek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’
    PREMIUM

    Burgemees­ter­slek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’

    DEN BOSCH - Is het Bossche burgemeesterslek boven water? Voor het Openbaar Ministerie (OM) wel. Daarom hoorden ex-wethouder Jos van Son en gemeenteraadslid Sjef van Creij maandag tijdens een rechtszaak elk een boete van duizend euro tegen zich eisen. Rob van Huijgevoort, advocaat van Van Creij, sprak over ‘een warrig politiek steekspel’. Esther Vroegh, advocaat van Van Son, had het over een zaak die ‘volledig is ontploft’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch