Een deel van het Van Zwietenpark waar het grootste deel van de bomen stonden die gekapt zijn. Links en rechts vallen de gaten tussen de bomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een deel van het Van Zwietenpark waar het grootste deel van de bomen stonden die gekapt zijn. Links en rechts vallen de gaten tussen de bomen. © Marc Bolsius

Rondje Van Zwietenpark voelt niet voor iedereen beter na ‘bomenslacht’

DEN BOSCH - De gemiddelde wandelaar in het Van Zwietenpark in de Bossche wijk Maaspoort zal van een rondje Noorderplas volop genieten. Speelplekken, bankjes, volop planten en dieren en een strikte scheiding tussen voetgangers en fiets- en bromverkeer. Bedriegt de schijn? 

 1. Festivalorganisatoren willen Bossche toekomstvisie: ‘Is die er wel?’
  PREMIUM

  Festivalor­ga­ni­sa­to­ren willen Bossche toekomstvi­sie: ‘Is die er wel?’

  DEN BOSCH - Losjes, SMÈRRIG, Oranjekade Festival en Biergarten Brabant: zomaar wat evenementen die zich door de jaren heen afspeelden in en rond de Kaaihallen op de Tramkade. Het is maar de vraag of dat in de toekomst kan. De hallen worden het domein van de skaters van World Skate Center (WSC). Festivalorganisatoren gaan op zoek naar iets anders en hopen dat de gemeente Den Bosch met een toekomstvisie komt voor evenementen in de stad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Brabants bekendste weerman Johan Verschuuren (85) overleden
  Play

  Brabants bekendste weerman Johan Ver­schuuren (85) overleden

 2. Onrust bij FC Den Bosch: 'Er komt veel op ons af'
  Play

  Onrust bij FC Den Bosch: 'Er komt veel op ons af'