Eigenaar Frans van Dijk van restaurant Picasso is bezig de aangepaste meukaart uit te printen voor de opening van de zaak zaterdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Frans van Dijk van restaurant Picasso is bezig de aangepaste meukaart uit te printen voor de opening van de zaak zaterdag. © Marc Bolsius

Ruim honderd horecazaken zaterdag in Den Bosch toch open: ‘Geen kwestie van vlug zakken vullen’

DEN BOSCH - ,,Er is veel animo om horecazaken te openen, maar er zijn ook allerlei praktische redenen om dat niet te doen’’, zegt Helga Gerritzen, vicevoorzitter van de Bossche afdeling van Koninklijke Horeca Nederland. Zij verwacht dat zaterdag in Den Bosch ruim honderd horecabedrijven van 10.00 tot 17.00 uur zijn geopend.

  1. Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’
    PREMIUM

    Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’

    LOON OP ZAND/OSS/ROSMALEN - Je kunt nog zoveel loketten hebben waar vrouwen, en mannen, melding kunnen maken van grensoverschrijdend gedrag, maar als de sfeer op de werkvloer niet veilig is,blijft het etteren. Dat is de boodschap die de burgemeesters van Loon op Zand en Oss hebben aan John de Mol. En zo’n veilige werkomgeving komt niet vanzelf aanwaaien, voegt bouwbedrijf Heijmans uit Rosmalen eraan toe.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch