St. Radicale Gezelligheid,  oftewel Lisanne van Aert (rechts) en Lotte Lola Vermeer (tweede van links), speelt tijdens Expeditie Cement ‘De wereld heeft ons failliet verklaard’. De twee staan samen met hun moeders op de planken.
Volledig scherm
St. Radicale Gezelligheid, oftewel Lisanne van Aert (rechts) en Lotte Lola Vermeer (tweede van links), speelt tijdens Expeditie Cement ‘De wereld heeft ons failliet verklaard’. De twee staan samen met hun moeders op de planken. © William van der Voort

Samen met je moeder in Den Bosch en Tilburg op de planken tijdens Expeditie Cement

DEN BOSCH/TILBURG - De ene moeder werd boventallig verklaard, de ander werd na dertig jaar plots ontslagen. Lisanne van Aert en Lotte Lola Vermeer maakten er een voorstelling over die als onderdeel van Expeditie Cement te zien is in Den Bosch.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch