De tijdelijke units op het schoolplein bij de Sancta Maria Mavo in Den Bosch. Hier wordt een half jaar lang lesgegeven zodat het hoofdgebouw grondig gerenoveerd en verbouwd kan worden.
Volledig scherm
De tijdelijke units op het schoolplein bij de Sancta Maria Mavo in Den Bosch. Hier wordt een half jaar lang lesgegeven zodat het hoofdgebouw grondig gerenoveerd en verbouwd kan worden. © Annemiek Steenbekkers/BD

Sancta Maria Mavo gaat ‘vernieuwbouwen’, een half jaar les in een grote, blauwe blokkendoos

DEN BOSCH - Een grote, blauwe blokkendoos van dik 50 units vervangt het komende halfjaar het hoofdgebouw van de Sancta Maria Mavo in Den Bosch. Dat wordt sinds maandag grondig verbouwd en vernieuwd. En ja, dat betekent ook het einde - althans in de huidige vorm - van de kenmerkende fonteintjes in de gang.

 1. Paardensport ligt stil na uitbraak ‘bijzonder agressief’ virus, streep door Indoor Brabant
  Maatregel in 10 landen

  Paarden­sport ligt stil na uitbraak ‘bijzonder agressief’ virus, streep door Indoor Brabant

  DEN BOSCH - De internationale paardensportfederatie FEI heeft vrijwel alle internationale wedstrijden tot 28 maart geschrapt wegens de uitbraak van het rhinopneumonie virus. De maatregel treft tien landen van het Europese vaste land, waaronder Nederland, zo meldt de KNHS. Ook het topevenement Dutch Masters, voorheen Indoor Brabant, dat volgende week zou beginnen valt onder het verbod.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Verdachte koffer bij gemeentehuis Uden blijkt leeg
  Play

  Verdachte koffer bij gemeente­huis Uden blijkt leeg

 2. Planten ruilen in de plantenbieb: 'Elke keer een verrassing'
  Play

  Planten ruilen in de planten­bieb: 'Elke keer een verrassing'