Volledig scherm
De zes dj's die door Nederland wandelen met links Frank van der Lende en Eva Koreman. © NPO

Serious Request, Rosmalen heeft al programma voor ontvangst wandelende dj's

ROSMALEN - De Driesprong in Rosmalen wordt de plek waar op 20 december Radio 3 dj's Frank van der Lende en Eva Koreman een warm onthaal krijgen tijdens hun voettocht Serious Request Life Line.

Op 20 december komt het dj-duo Mark en Rámon vanuit Waalwijk aan in Den Bosch. Vandaar gaan de collega's Frank van der Lende en Eva Koreman om 14.00 uur op weg naar Oss. De etappes zijn onderdeel van een lange wandeltocht van bijna 500 kilometer van 18 tot en met 24 december dwars door Nederland om geld op te halen in de strijd tegen mensenhandel. 

Onderweg doen ze Rosmalen aan. Daar wordt op 20 december een leegstaand winkelpand in de Dorpsstraat (voormalige Rabobank) tussen 13.00 en 17.00 uur gebruikt als Rosmalens Glazen Huis. Ook zijn er op de Driesprong tal van optredens, onder anderen van Kris van Son en leerlingen van het Rodenborch College. Ook bijdragen van leerlingen van dans- en balletstudio Geraldine en vocalisten van Music Talent Event. 

In het winkelpand sluiten leerlingen van het Rodenborch College zich 48 uur op. In die tijd zullen ze op zoveel mogelijk manieren aandacht vragen voor de actie voor het Rode Kruis. Bedrijven, particulieren en organisaties kunnen daar ook hun bijdrage kwijt voor de actie. 

Vanuit Rosmalen lopen de dj's via Nuland en  Geffen naar Oss. 

In samenwerking met indebuurt Den Bosch