Volledig scherm
Albert Verlinde © ANP

Shownieuws en Hart van Nederland moeten wijken voor nieuw programma van Albert Verlinde op SBS6

CROMVOIRT - Het nieuwe programma van Albert Verlinde op SBS6 start op 7 januari. Dat bevestigt producent Talpa aan Broadcast Magazine. Het SBS6-programma wordt dagelijks live uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur; de plaats waar nu nog de vroege edities van Shownieuws en Hart van Nederland zitten. 

Die twee programma's moeten volgens Broadcast Magazine wijken voor het nieuwe programma, dat 6 Inside gaat heten. Verlinde, die het programma presenteert met Jan Versteegh, zit straks voor een deel tegenover RTL Boulevard, het programma waarin de Cromvoirtenaar zelf vijftien jaar lang deskundige was. Door 35 minuten eerder te beginnen hoopt SBS een deel van het RTL-publiek te kunnen kapen. 

Opvallend is dat Talpa opnieuw kiest voor de naam Inside. Met de overname van Voetbal Inside is het voetbalprogramma op Veronica omgedoopt tot Veronica Inside. Maandag werd aangekondigd dat Wilfred Genee die naam ook heeft gegeven aan zijn nieuwe programma dat hij vanaf het nieuwe jaar op Radio Veronica gaat presenteren. 

  1. Timmermans op PvdA-congres in Den Bosch over Trump: ‘Hoe dom kun je zijn’
    video

    Timmermans op Pv­dA-con­gres in Den Bosch over Trump: ‘Hoe dom kun je zijn’

    DEN HAAG - PvdA-kopstuk Frans Timmermans heeft op het PvdA-congres in Den Bosch fel uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump. ,,Hoe dom kun je zijn’', vroeg de lijsttrekker van de sociaaldemocraten bij de komende Europese verkiezingen zich af, verwijzend naar het staatshoofd van de Verenigde Staten. Timmermans, ook vicevoorzitter van de Europese Commissie, was een van de sprekers op het congres.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch