Volledig scherm
Sissy-Boy gaat zich vestigen in pand waar warenhuis Robbies was gevestigd. os © Marc Brink/BD

Sissy-Boy in pand Verwersstraat waar warenhuis Robbies was gevestigd

DEN BOSCH - Kledingketen Sissy-Boy gaat zich vestigen in het pand aan de Bossche Verwersstraat waar de afgelopen jaren warenhuis Robbies was gevestigd. Het is niet duidelijk of dit gevolgen heeft voor het andere filiaal even verderop en de winkel aan de Hooge Steenweg. 

Na Coolcat, OP=OP Voordeelshop en Intertoys verkeerde ook Sissy-Boy in zwaar weer. De eigenaar van het mode- en lifestylemerk, Brand Retail Group vroeg surseance van betaling aan. Door onder andere investeringen in de online-verkoop en winkels en het verbeteren van de collectie probeerde  de directie het bedrijf gezond te maken. Brand Retail meldde enige tijd geleden dat een doorstart werd onderzocht. 

Lentjes & Drossaart 

Warenhuis Robbies werd vier jaar geleden gestart door Nikkie van Leeuwen. ,,De kledingverkoop bleef achter  bij de verwachtingen’’, zei zij vlak voor de sluiting in maart in het Brabants Dagblad. 

In het pand was jarenlang bank Lentjes & Drossaert gevestigd. 

  1. Duel FC Den Bosch tijdelijk stilgelegd na beledigingen uit publiek: ‘Afgebrand op basis van huidskleur’

    Duel FC Den Bosch tijdelijk stilgelegd na beledigin­gen uit publiek: ‘Afgebrand op basis van huidskleur’

    FC Den Bosch – Excelsior is zondagmiddag tijdelijk gestaakt. Scheidsrechter Laurens Gerrets legde het duel in de Keuken Kampioen Divisie na 28 minuten stil omdat Excelsior-spits Ahmad Mendes Moreira zich racistisch bejegend voelde door de aanhang van de thuisclub. De club zei in een reactie dat het voorval ‘een onnodig beladen sfeer’ heeft gekregen en dat er geen sprake is van racisme. Later op de avond werd bekend dat de club toch onderzoek gaat doen naar racistische uitlatingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch