Een impressie van de nieuwbouw van hotel Van der Valk in Vught met op de voorgrond de Heunvijver.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van de nieuwbouw van hotel Van der Valk in Vught met op de voorgrond de Heunvijver. © Buro Kade

Skyline Vught gaat drastisch veranderen; Van der Valk heeft nieuwbouwplan van 47 miljoen

VUGHT - Tweehonderd nieuwe hotelkamers, 200 koopappartementen in verschillende prijsklassen, een zakencentrum, welness, een zwembad, een casino én vijftig appartementen met eventueel zorgondersteuning. De familie Van der Valk heeft grootse plannen aan de Bosscheweg in Vught. Kostenplaatje: zo’n 47 miljoen euro.   

Het is geen fraai gezicht, het huidige terrein van Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch - Vught aan de Bosscheweg in Vught. Er staan vooral heel veel auto’s. Het is er druk en in combinatie met de rotonde een gevaarlijke plek voor fietsers. Als het aan de familie Van der Valk ligt, behoort dat over enkele jaren allemaal tot de verleden tijd. 

  1. Burgemeester Mikkers stoeit over het Den Bosch van ná de coronacrisis
    PREMIUM

    Burgemees­ter Mikkers stoeit over het Den Bosch van ná de coronacri­sis

    DEN BOSCH - Voor burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch is 'geld niet dé oplossing om de crisis ná het cornavirus te bestrijden'. ,,Dit is geen rimpeling, we moeten diep door vlees snijden. De impact is veel groter, want wat gaat dit in de toekomst betekenen voor de economie, voor de cultuur en voor de kwetsbare mensen? Ik kan nu nog geen scenario's voor de toekomst geven omdat er nog zoveel onduidelijk is en al helemaal geen financiële consequenties op een rij zetten als ik ze niet waar kan maken.’’

In samenwerking met indebuurt Den Bosch