Volledig scherm
Impressie van de eerste speeddate voor vriendinnen in Nederland (Utrecht, 24 april 2019). © Vriendin

Speeddaten voor vriendinnen in Den Bosch

DEN BOSCH - Een speeddate-avond voor vriendinnen. Dat houdt het vrouwenweekblad Vriendin op woensdag 12 juni in Den Bosch. Volgens het tijdschrift zijn veel vrouwen op zoek naar vriendinnen in de buurt om samen leuke dingen te kunnen doen, omdat de bestaande vriendinnenkring is uitgewaaierd over het land.

Het is de tweede keer dat het tijdschrift een speeddate-avond organiseert. De eerste avond was op 24 april in Utrecht. Na de zomer zullen er verspreid over het land meer avonden volgen.

De avond in Den Bosch start om 19.30 en duurt tot 22.30 uur. Aanmelden kost 19,95 euro en kan via de website Vriendinnenonline.nl. De locatie wordt nog bekendgemaakt.

  1. Burgemeesterslek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’
    PREMIUM

    Burgemees­ter­slek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’

    DEN BOSCH - Is het Bossche burgemeesterslek boven water? Voor het Openbaar Ministerie (OM) wel. Daarom hoorden ex-wethouder Jos van Son en gemeenteraadslid Sjef van Creij maandag tijdens een rechtszaak elk een boete van duizend euro tegen zich eisen. Rob van Huijgevoort, advocaat van Van Creij, sprak over ‘een warrig politiek steekspel’. Esther Vroegh, advocaat van Van Son, had het over een zaak die ‘volledig is ontploft’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch