Volledig scherm
Komend weekend is het weer kermis in Vught.

Springen, draaien en grijpen op kermis Vught

VUGHT - De Heuvel, het Marktveld en het Maurickplein staan komend weekend weer vol met kermisattracties. Zaterdag om 14.00 uur gaan de attracties draaien. De kermis duurt tot en met woensdag.

Op de Heuvel, het Marktveld en het Maurickplein staan onder andere een wipe-out, rups, funhouse -de moderne versie van de Cakewalk-, draaimolen, vliegtuigmolen, trampoline en kunnen liefhebbers ponyrijden. Ook de bekende ‘spelen’ als touwtje trekken, ballen gooien, kop van Jut, eendjes vissen, pusher en grijpkranen zijn aanwezig. Hetzelfde geldt voor de oliebollenkraam, snoepkraam en suikerspin. 

Eurodag

Maandag is het eurodag en kosten alle attracties 1 euro per rit, uitgezonderd de trampoline en wipe-out. Dinsdagmiddag is ingeruimd voor ‘Rondje Vught’, dat zoals ieder jaar georganiseerd wordt door Cello. Op woensdag is het kindermiddag. Alle kinderen van de basisscholen in Vught en Cromvoirt krijgen hiervoor een vrijkaartje.

Inschrijving gestart voor ‘Rondje Kermis’

Dinsdag houdt Het Rode Kruis afdeling Den Bosch voor de 31e keer het ‘Rondje Kermis’. Een rondje over de Vughtse Kermis voor mensen met een beperking uit Vught en Cromvoirt. De deelnemers verzamelen om 13.30 uur voor de Rabobank op de Marktveld in Vught, daarna kunnen ze tot 16.30 uur onder begeleiding van een vrijwilliger van Cello een rondje maken over de kermis. 

In samenwerking met indebuurt Den Bosch