Volledig scherm
Stan Peters © Stan Peters

Stan Peters uit Den Bosch in landelijk bestuur Jonge Socialisten PvdA

DEN BOSCH - De 22-jarige Stan Peters is verkozen als bestuurslid communicatie in het landelijk bestuur van de Jonge Socialisten in de PvdA (JS). 

Het afgelopen jaar was Peters voorzitter van de JS Brabant en bestuurslid van de PvdA Den Bosch. Hij organiseerde onder meer een No House-Party om de woningnood in Den Bosch aan te kaarten. Peters wil ‘Nederland een stukje eerlijker en socialer te maken’. 

De Jonge Socialisten in de PvdA is de politiek onafhankelijke jongerenorganisatie gelieerd aan de Partij van de Arbeid. De JS telt bijna tweeduizend leden, van wie een groot aantal een actieve bijdrage levert aan het reilen en zeilen binnen de politieke jongerenvereniging.

  1. Duel FC Den Bosch tijdelijk stilgelegd na beledigingen uit publiek: ‘Afgebrand op basis van huidskleur’

    Duel FC Den Bosch tijdelijk stilgelegd na beledigin­gen uit publiek: ‘Afgebrand op basis van huidskleur’

    FC Den Bosch – Excelsior is zondagmiddag tijdelijk gestaakt. Scheidsrechter Laurens Gerrets legde het duel in de Keuken Kampioen Divisie na 28 minuten stil omdat Excelsior-spits Ahmad Mendes Moreira zich racistisch bejegend voelde door de aanhang van de thuisclub. De club zei in een reactie dat het voorval ‘een onnodig beladen sfeer’ heeft gekregen en dat er geen sprake is van racisme. Later op de avond werd bekend dat de club toch onderzoek gaat doen naar racistische uitlatingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch