Gewonde bij steekpartij Den Bosch.
Volledig scherm
Gewonde bij steekpartij Den Bosch. © Bart Meesters / Meesters Multi Media

Steekpartij: gewonde stapt in stadsbus in Den Bosch

UPDATEDEN BOSCH - Een jongeman is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een steekpartij in Den Bosch. 

De gewonde man stapte 's middags in een stadsbus, lijn 2, aan het Wielsem. Hij liep volgens een getuige de bus in. Volgens de getuige werd hij even later uit de bus geholpen.  

De hulpdiensten werden gealarmeerd. Inmiddels is de jongeman, het zou een twintiger zijn,  door een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De buschauffeur werd met een surveillanceauto weggebracht. Hij liet de bus vlakbij de halte staan. De bus werd met markeringslinten afgezet. 

Het is nog onduidelijk waar het slachtoffer gewond is geraakt en wat de aanleiding is voor de steekpartij. Vermoedelijk is hij op straat gestoken. De politie is op zoek naar een verdachte. 

  1. Burgemeester Mikkers stoeit over het Den Bosch van ná de coronacrisis
    PREMIUM

    Burgemees­ter Mikkers stoeit over het Den Bosch van ná de coronacri­sis

    DEN BOSCH - Voor burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch is 'geld niet dé oplossing om de crisis ná het cornavirus te bestrijden'. ,,Dit is geen rimpeling, we moeten diep door vlees snijden. De impact is veel groter, want wat gaat dit in de toekomst betekenen voor de economie, voor de cultuur en voor de kwetsbare mensen? Ik kan nu nog geen scenario's voor de toekomst geven omdat er nog zoveel onduidelijk is en al helemaal geen financiële consequenties op een rij zetten als ik ze niet waar kan maken.’’

In samenwerking met indebuurt Den Bosch