Stoffelijk overschot van vermiste Bart van Betuw gevonden op terrein Coudewater in Rosmalen

VIDEOROSMALEN - Het stoffelijk overschot dat donderdagmiddag is aangetroffen op het voormalige GGZ-terrein Coudewater in Rosmalen is Bart van Betuw (53). Dat meldt de politie aan het Brabants Dagblad over de Bosschenaar die sinds 2 januari werd vermist. Volgens de politie is geen sprake van een misdrijf.

In de omgeving van de vijver waar het lijk donderdagmiddag  is gevonden, bevindt zich landgoed De Wamberg waar zestig vrijwilligers op 22 januari van dit jaar zochten naar sporen van de vermiste man. Er werd gezocht met agenten van de politie Oost-Brabant team Den Bosch. Na een dag zoeken werd niets aangetroffen.

Volledig scherm
Het Veteranen Search Team zoekt bij Eikenlust op de Wamberg in Berlicum naar sporen van de vermiste Bart van Betuw (53). © Domien van der Meijden

Van Betuw werd voor het laatst gezien bij het appartementencomplex waar hij woont. De politie ging er vanuit dat hij daarna nog op station Den Bosch Oost is geweest.

Volledig scherm
Politie vlakbij de plaats waar het stoffelijk overschot van Bart van Betuw is aangetroffen. © Meesters Multi Media / Bart Meesters
Volledig scherm
Bart van Betuw (53). © Politie

In samenwerking met indebuurt Den Bosch