Het verkeer loopt vast als er teveel bussen over de Koningsweg gaan, en dan vooral rondom de ovonde.
Volledig scherm
PREMIUM
Het verkeer loopt vast als er teveel bussen over de Koningsweg gaan, en dan vooral rondom de ovonde. © Liza Veltman

Stopbord om, bus klemgereden, fietsers vast. Het was chaos op de ovonde, maar wordt dit dagelijks?

Di 4 dec. Met stijgende verbazing hebben omwonenden van het Julianaplein de afgelopen tijd naar buiten staan kijken. Boze busreizigers staan daar zo lang stil tussen de ovonde aan het Julianaplein en de draak dat ze het heft maar in eigen handen namen. Ze stapten uit de bus, op een plek waar dat helemaal niet mag, om met zijn allen te voet verder te gaan.

 1. Groot windmolenpark in polder tóch mogelijk door Rosmalens Belang
  PREMIUM

  Groot windmolen­park in polder tóch mogelijk door Rosmalens Belang

  DEN BOSCH - Een grootschalig windmolenpark in de Rosmalense en Nulandse polder was twee weken geleden nog geen appeltje eitje omdat Rosmalens Belang grote woorden gebruikte: onacceptabel. Gisteravond tijdens de raadsvergadering kwam de ommezwaai bij de lokale partij waardoor een grootschalig windmolenpark tóch mogelijk is. ,,Wij weten niet wat grootschalig is, dat moet de komende tijd duidelijk worden’’, verdedigde Guido Smeets de opmerkelijke draai.
 2. Horeca-baas Jan van Son verwacht ‘leuke omzet’ op de Parade: ’Het is vooral fijn om gasten terug te zien’

  Horeca-baas Jan van Son verwacht ‘leuke omzet’ op de Parade: ’Het is vooral fijn om gasten terug te zien’

  DEN BOSCH - De Grand Prix Formule I bekijken op een video scherm. Bingo-spelen. Of een potje toepen. Het kan deze week op het vergrote en overdekte terras op de Bossche Parade. Jan van Son (62), eigenaar van de Bossche nachtzaken Ushiwawa en de Carrousel, mag sinds zaterdag tot en met zondag gebruik maken van 180 stoelen op de Parade zijn gezet mede dankzij Bourgondisch 's-Hertogenbosch en collega's van de Parade.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch