Volledig scherm
Opbouw van Nederland staat op tegen Kanker kanker op de Parade © Bart Gotink/BD

Straatbeeld: Den Bosch bijna klaar voor Nederland staat op tegen kanker

Wo 15 mei. De Parade wordt langzaam volgebouwd:  woensdagavond is vanaf het plein namelijk de live-tv uitzending ‘Nederland staat op tegen kanker’ te zien. 

Onder meer Anita Meyer, Milow, Davina Michelle, Stef Bos en Glennis Grace dragen op het plein hun nummer op aan iemand die kanker heeft of heeft gehad. Tussen de optredens vertellen patiënten en onderzoekers hun emotionele verhalen. Honderden mensen vormen verder schouder aan schouder een lint dwars door het centrum van Den Bosch. Er zal de hele avond geld worden ingezameld voor de strijd tegen de ziekte.

De uitzending is vanaf het plein te volgen of vanaf 20:30 uur op NPO1.

Ook een straatbeeld gezien? Mail naar ba.gotink@bd.nl of mention @stadsgezichtdb op twitter.

Volledig scherm
Opbouw van Nederland staat op tegen Kanker kanker op de Parade © Bart Gotink/BD
  1. Winterparadijs is al rond, Joris’ Kerstboom komt terug
    PREMIUM

    Winterpara­dijs is al rond, Joris’ Kerstboom komt terug

    DEN BOSCH - Na het gerommel en de late organisatie de afgelopen jaren van het Winterparadijs op de Bossche Parade is het evenement voor dit jaar nu al rond. Ondanks een te verwachten tekort van 30.000 euro gaan dezelfde partijen als afgelopen jaar met elkaar in zee, betaalt de gemeente opnieuw 37.500 euro en gaan de Stichting PEP (Promotie Evenementen Parade) en Marijn Producties samen de ijsbaan en het horecapaviljoen exploiteren. Ook Joris’ Kerstboom keert op de Parade terug.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch